ich-zapfe

Isterningmaskine - Icematic NU 270


Varenummer NEW-6835

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 62,509.94
DKK 49,114.95 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Isterningmaskine - Icematic NU 270

Med premium rustfri stålkonstruktion er denne maskine perfekt til barer, restauranter og delikatessediske, der ønsker at forkæle deres gæster med forfriskende cocktails og retter, mens de forkæler dem med en ekstra dosis sprøde fornøjelser.

Nøglefunktioner:

  • Alsidige nugget-størrelser:Vælg mellem to forskellige størrelser af isnuggets, så de passer perfekt til dine behov og opskrifter.
  • Konstruktion i rustfrit stål af høj kvalitet:Icematic NU 270 er fremstillet udelukkende af rustfrit stål af høj kvalitet og tilbyder holdbarhed og et stilfuldt design.
  • Valgfri vandkøling:Fås med valgfri vandkøling (W) for endnu mere effektiv ydeevne og miljøvenlig drift.
  • Imponerende maksimal produktion:Med imponerende kombinationsmuligheder opnår maskinen en maksimal produktion på 270 kg nugget-is på 24 timer.
  • Fleksible spændingsmuligheder:Med en spænding på Volt/HZ/Ph 220-240/50/1 tilbyder Icematic NU 270 fleksible anvendelsesmuligheder i forskellige miljøer.li>
  • Stærk og stabil konstruktion:Med en vægt på 78 kg er maskinen solid og stabil, hvilket garanterer pålidelig brug i din virksomhed.
  • Kompakte mål uden fødder:Med målene L:538 D:663 H:650 er maskinen kompakt og pladsbesparende, passer nemt ind i ethvert køkken eller bar
  • Nem rengøring:Icematic NU 270 ismaskinen er designet til nem og hurtig rengøring, hvilket sparer dig værdifuld tid i din virksomhed.
  • Avanceret teknologi:Icematic NU 270 bruger avanceret teknologi til at producere nugget-is af høj kvalitet, så du kan servere forfriskende retter og drikkevarer hver gang.
  • Intuitiv brug:Ismaskinen er udstyret med et letanvendeligt kontrolpanel, der gør det nemt for alle brugere at bruge.

Icematic NU 270 imponerer med sin solide byggekvalitet og enestående ydeevne. Med sin maksimale produktion på 270 kg nugget-is om dagen er denne maskine det ultimative tilbehør til enhver bar eller restaurant, der ønsker at tilbyde en unik og forfriskende oplevelse til deres kunder.

Maskinen er ikke kun pålidelig og effektiv, men den er også nem at rengøre, vedligeholde og bruge. Vis din smag for stil og kvalitet frem med denne elegante og funktionelle maskine. Med sit kompakte design og brugervenlighed er Icematic NU 270 et klogt valg for alle, der leder efter en pålidelig, højtydende ismaskine.

Få din Icematic NU 270 ismaskine nu, og begynd at tilbyde dine kunder forfriskende drinks og retter af højeste kvalitet!

Vare-ID 453872
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 78000 g
Nettovaegt 78000 g
Dimensioner 663×538×650mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: